Page 52 - index
P. 52







Ρεβύθια














σούπα





ρεβυθοκεφτέδες


































Ρεβύθια σούπα Ρεβυθοκεφτέδες



Υλικά: Υλικά:
Ρεβύθια ξερά Ρεβύθια βρασμένα και αλεσμένα, κρεμμύδια ξερά και
Κρεμμύδια, λάδι, τομάτα, αλάτι, φρέσκα, μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο, λάδι, φρυγανιά τριμ-
πιπέρι μένη, αλάτι – πιπέρι. Αλεύρι και λάδι, για το τηγάνισμα.


Εκτέλεση Εκτέλεση
Ρεβύθια σούπα Το πιο νόστιμο φαγητό με ρεβύθια. Ανακάτεμα των υλι-
Μούλιασμα και βράσιμο για πολ- κών (και λίγο αλεύρι), να γίνουν αφράτη ζύμη. Πλάσιμο
λές ώρες. σε σχήμα κεφτέ, αλεύρωμα και τηγάνισμα.


ΠΗΓΗ: Από το βιβλίο Ανατολικά της Γεύσης «Γεύσεις και Μνήμες της Κατοχής» της Ιωάννας Αραμπατζή-Τζανουδάκη.



52
   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57